Lähihoitajia kotihoitoon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme useita lähihoitajia eri puolille pk-seutua vakituisiin työsuhteisiin pääasiassa kotihoitoon. Työkohteita on eripuolilla pk-seutua ja työntekijä saa itse vaikuttaa millä alueella haluaa työskennellä (esim. Helsinki, Espoo tai Vantaa).  Työ on pääasiassa liikkuvaa työtä pienessä hoitotiimissä. Työ on kaksivuorotyötä ma-su välillä.

Hoidettavat ovat pääsääntöisesti vammaisia, vanhuksia tai lapsiperheitä. Hoitotiimissä on yleensä 8-12 hoitajaa ja hoidettavia kuuluu tiimille 60-100 henkilö. Työkohteiden välillä liikutaan autolla (joko firman autolla tai omalla, jolloin on oikeutettu km-korvauksiin). Jokaisessa tiimissä on lähihoitajien lisäksi vastuuesimies.

Hakijalta odotamme lähihoitajan, sairaanhoitajan tai ohjaajan tutkintoa ja Valviran voimassaolevaa laillistusta. Lisäksi ajokortista on iso etu ja helpottaa työskentelyä, mutta ei ole välttämätön. Lisäksi työssä tarvitsee olla hyvä suomenkielentaito.

Hakija tulee rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykselle ja kyseessä on kokoaikatyö. Paikkoja on auki reilusti. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja työhistoriastasi, niin osaamme kohdentaa hakusi oikein. Voit lisäksi kertoa millä alueella haluat työskennellä ja kunka nopeasti voisit aloittaa. Lisätietoa antaa Henkilöstökoordinaattori Mari Uusluoto mari.uusluoto@medipower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1104744
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa