Lähihoitajia kotihoitoon Tyrnävälle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kaipaatko töitä ikäihmisten parissa loppuvuodeksi? Etsimme kahta lähihoitajaa työskentelemään Tyrnävälle kotihoidon tehtäviin sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen, että osa-aikaiseen. Töitä on tarjolla ainakin 31.12.2021 asti.

Työnkuvaus:

Tämä työ tapahtuu kotihoidossa. Tässä tehtävässä lähihoitajan työhön kuuluu kuntouttavan hoitotyön toteuttamista itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti, osallistua lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen sekä arvioida asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työvuoroon sisältyy noin 15-20 kotikäyntiä. Tarjolla on täydet tunnit, mutta voit työskennellä myös osa-aikaisesti.

Toivomme:

Sinun toivomme olevan jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja reipas asenne työtä kohtaan. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta pääset myös suorittaa ne Navisec Flex -järjestelmässä perehdytyspäivänä työsuhteen alussa. Kotihoidon työskennellessä ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Tehtävään valituilla henkilöillä tulisi olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja voimassa.

Tarjoamme:

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Koko työsuhteesi ajan saat apua ja tukea tekemiseen. Työyhteisössä vallitsee avoin ja positiivinen ilmapiiri, johon pääset osalliseksi. Tämän sijaisuuden aikana pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä vaikuttamaan oman työsi kehittämiseen.

Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR Trainee Josefiina Kuusiniemi

p. 040 195 5600

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527715
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tyrnävä