Lähihoitajia kotihoitoon Tampereelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Tampereen alueelle lähihoitajia eri pituisiin töihin lähinnä kotihoitoon. Meillä on tarjolla töitä keikkatöistä sijaisuuksiin ja pidempiinkin työsuhteisiin.

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja (TERHIKKI) ja b-ajokortti on pakollinen, koska kohteiden välillä liikutaan autolla. Omaa autoa ei kuitenkaan tarvitse olla. Työpäivän aikana saa liikkua joko omalla autolla tai firman autolla. Toivomme myös suomenkielen osaamista.

Työtehtäviin kuuluu erilaiset avustavat tehtävät ihmisten kodeissa ja kohteista riippuen lääkkeenantoa, erilaisia kirjauksia ja pieniä kodinhoidon tehtäviä.

Toivomme, että olet iloinen persoona, ammattitaitoinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta kotihoidosta ja lääkeluvista plussaa. Työt alkaa heti ja voit itse vaikuttaa omiin työaikoihisi. Maksamme työstä kilpailukykyisen tuntipalkan. Täytä pikaisesti hakemus sivuillamme. Lisätietoa aleksandra.jounila@medipower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1115805
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.4.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere