(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia koko- ja osa-aikatyöhön
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Lappeenrannan ydinkeskustaan on avautunut täyden palvelun Saga-palvelutalo lokakuussa 2017. Saga Torilinna on moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Yksikössä on 69 vuokrattavaa kotia senioreille, jotka on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteereiden mukaisesti. Talosta löytyvät myös monipuoliset palvelut kuten laadukas ravintola, kahvila, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla.

Haemme Torilinnaan ammattitaitoisia ja reippaita LÄHIHOITAJIA koko- ja osa-aikatyöhön vakituisiin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyvien hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyvien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.
Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Sari Kärpänen, p.050-3545989, sari.karpanen@sagacare.fi

Haku päättyy 30.8.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.