(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018
Esperi Hoitokoti Tyrni sijaitsee Tyrnävän hyvinvointikeskittymässä. Tyrni tarjoaa kodin 16 kehitysvammaiselle henkilöille. Kodissa tarjotaan tukea ja ohjausta myös hyvin vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille ja heidän perheilleen. Arjessa on käytössä vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät. Asukkaille järjestetään yksilöllistä päivätoimintaa, esimerkiksi askartelua ja leivontaa. Isolla pihalla voi ulkoilla turvallisesti ympäri vuoden. Asukkaat pääsevät osallistumaan yhteiskunnantoimintaan esimerkiksi kylällä asioiden. Tyrnissä on myös joka viikko suosittu retki lähiympäristöön joko taksilla tai kävellen.

Haemme Hoivakoti Tyrniin LÄHIHOITAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin kesän ajalle toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja hygieniapassia. Lähihoitajan tehtävänä on vastata kehitysvammaisten asukkaiden fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista ja niiden ylläpidosta. Vuorossa tehtävä työ koostuu mm. asukkaiden ohjauksesta, kodinhoidollisista tehtävistä ja omahoitajuudesta. Lisäksi lähihoitaja osallistuu yksikön ja yrityksen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä laatutyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Hanna Konola, p.044 531 9617, hanna.konola@esperi.fi

Hakuaika päättyy 31.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.