(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
Esperi Hoivakoti Annabelle sijaitsee Tyrnävän viihtyisällä alueella. Hoivakoti Annabelle on 24 paikkainen lämminhenkinen koti, jossa on tarjolla ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle. Hoivakodissa työskennellään kuntouttavan työotteen mukaisesti huomioiden asukkaan oma toimintakyky. Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja kylpyhuone. Talo on esteetön ja liikkuminen myös apuvälineiden kanssa on vaivatonta. Arkeamme piristävät päivittäiset viriketuokiot, ulkoilut ja kalenterin mukaiset juhlapäivät, joita vietämme mielellämme asukkaiden ja heidän omaistensa kanssa.

Haemme Hoivakoti Annabelleen LÄHIHOITAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuun vaihteessa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Maiju Tuisku, p. 044 531 9613, maiju.tuisku@esperi.fi

Hakuaika päättyy 20.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.