(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018
Esperi Hoitokoti Uunilintu tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista, tukiasumista sekä työtoimintaa kehitysvammaisille. Yksikkö sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, Auran kunnan palveluiden läheisyydessä. Uunilinnussa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja erillisessä ryhmäkodissa on 5 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Ympärivuorokautinen autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Tukiasuminen on vuorostaan kevyempi asumisen muoto, joka on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen. Lisäksi Uunilinnussa järjestetään työtoimintaa.

Uunilinnussa työskennellään kuntouttavan työotteen periaatteita noudattaen. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Toimintaa ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Asukkaat osallistuvat yksikön arjen askareisiin voimavarojensa mukaisesti.

Haemme ahkeria ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön kesän ajaksi. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa mahdollisimman pian.

Ohjaajan tehtävänä on asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen arjen askareissa. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa. Edellytämme lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten parissa. Pidämme tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova, joustava ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Kirsi Toivonen, p. 050 438 7994 tai kirsi.toivonen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 31.3.2018.

Olemme Savuton Työpaikka.