(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön, Saga Kaskenniitty ja Kaskenpuisto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Saga Turun talot, Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoavat korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaajia, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa. Taloissa on yhteensä 335 asuntoa. 

Haemme nyt Kaskenniittyyn ja Kaskenpuistoon innokkaita ja auttavaisia kesäsijaisia lähihoitajien kesälomasijaisuuksiin kesä-elokuuksi 2019.  Työ on 2-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Mia Wesanko, mia.wesanko@sagacare.fi sekä Minna Tamminen minna.tamminen@sagacare.fi.

Saga on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.