(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön, Palvelukeskus Valkama
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Meidän yksikkömme on tarkoitettu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Tiimiimme kuuluu osaavia ja suurella sydämellä hoivatyötä tekeviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Valkamassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki yksikön arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uusia työkavereita lähihoitajien sijaisuuksiin aikavälille 1.5.-30.9.2019. Vaikka kyseessä on osa-aikainen tuntityö, varmistamme, että pääset tekemään täyspitkiä vuoroja, ja että töitä riittää. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parista.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Susanna Lifländer, 0440292075, susanna.liflander@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.