(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön, Hoivakoti Tervarinne
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Esperi Hoivakoti Tervarinne on lämminhenkinen yksikkö Kemin Tervaharjun kaupunginosassa. Hoivakoti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Hoivakotimme tarjoaa kodin kolmellekymmenelle ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen ja hoidon tarve. Hoivakoti Tervarinteen hoitotyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella pyrkien säilyttämään ikääntyneen jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme nyt Tervarinteeseen innokkaita ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA sekä LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA kesälomasijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan kokoaikaista 2- tai 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti.

Sinulta edellytämme:

  • Lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • Aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • Joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen ikääntyneiden parissa.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Horttanainen, p. 046 9222 441, minna.horttanainen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.