(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön, Hoivakoti Ilola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Esperi Hoivakoti Ilola on viihtyisä 35-paikkainen ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kauvatsalla, keskellä luonnonkaunista maalaismaisemaa. Asuminen Ilolassa voi olla pitkäaikaista, mutta palveluun kuuluvat myös intervallihoidot, kuntoutusjaksot sekä yksilöllinen saattohoito. 

Haemme nyt Ilolaan LÄHIHOITAJIA/ALAN OPISKELIJOITA kokoaikaisiin kesätyösijaisuuksiin. Aloitus toukokuun alkupuolella, jatkuen syyskuun puoliväliin tai loppuun asti. Eduksi katsotaan mahdollisuus tehdä 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat, mikäli ½ opinnoista ja riittävät lääkehoito-opinnot suoritettu)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa katsotaan eduksi

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Pyrimme olemaan joustavia työntekijän elämän yhteensovittamisessa ergonomisen ja yksilöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä, jossa saat luvan olla oma persoonallinen itsesi ja käyttää luovuuttasi hoitotyön keinoin!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiiminvetäjä Kaisa Knuutti  kaisa.knuutti@esperi.fi, p. 050 407 7817     

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.