(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätyöhön, Elokaari
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Esperi Hoivakoti Elokaari on  hoivakoti  kauniissa maalaismaisemassa Ylöjärven Viljakkalassa ja se  tarjoaa kodinomaista  ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, Siirikoti ja Pauliinakoti. Siirikoti on erikoistunut muistisairaiden ikäihmisten hoitoon. Elokaaressa toimii myös lyhytaikaisyksikkö ja järjestämme myös päivätoimintaa. 

Haemme nyt hoivakoti Elokaareen innokkaita  ja auttavaista LÄHIHOITAJIA kesälomasijaisuuksiin sekä tunti- että keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan kaksi- kolmevuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Johanna Paasikallio, johanna.paasikallio@esperi.fi, 050 5233972 (arkisin klo 8-15).

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.