Lähihoitajia kesätöihin Ylöjärvelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Etsitkö joustavaa kesäsijaisuutta? Meillä olisi sinulle tähän erinomainen tilaisuus, sillä haemme nyt lähihoitajia kotihoidon tehtäviin Ylöjärvelle kesälle 2021 aikavälille 1.5.-31.8.2021. Tarjolla on lähtökohtaisesti täydet työtunnit, mutta voit myös itse vaikuttaa työaikoihisi ja halutessasi työskennellä kesän osa-aikaisesti. Kesäsijaisuuden aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat joustavat ja sovittavissa.

Työnkuvaus:

Työ on kotihoitoa, eli työtehtävät sijoittuvat hoidettavien asukkaiden koteihin. Asiakkaat ovat ikäihmisiä ja osalla asukkaista saattaa olla muistisairauksia tai muita pitkäaikaissairauksia. Työtehtävät sisältävät perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa ja syömisessä avustamista, lääkehoitoa sekä mahdollisesti pieniä kodinhoidollisia töitä. Myös kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa hoitajan työtä kotihoidossa!

Lähihoitaja työskentelee kotihoidon tiimissä, sekä lisäksi moniammatillisessa yhteistyössä muiden terveydenhuollon toimintayksiköiden kanssa. Omahoitajana lähihoitaja vastaa hoidettavien asukkaiden hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon arviointiin. Kotihoidon piirin asukkaiden kodit sijaitsevat ympäri Ylöjärveä ja kohteiden välillä liikutaan joko omalla tai asiakasorganisaatiomme tarjoamalla autolla. Ajokortiton voi mahdollisesti liikkua muillakin keinoin toisiaan lähellä sijaitsevien kohteiden välillä, mutta mahdollisuus auton käyttöön on suositeltavaa.

Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorojen kellonajoissa joustetaan ja ne ovat sovittavissa tapauskohtaisesti!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp opinnoistaan suorittanut lähihoitajaopiskelija tai vaihtoehtoisesti väh. 60 op opinnoistaan suorittanut sairaanhoitajaopiskelija. Lääkehoito kuuluu oleellisesti kotihoidon tehtäviin, joten hakijalla tulisi mieluiten olla voimassaolevat lääkeluvat. Myös B-ajokortti on tässä tehtävässä toivottava.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden tehdä erittäin merkityksellistä työtä tuoden avustusta sekä iloista mieltä kotihoidon asiakkaille heidän kesäpäiviinsä. Lisäksi pääset nauttimaan auringonpaisteesta ja ihanista lämpimistä kesäkeleistä, kun työsi on liikkuvaa ja koko päivä ei mene sisätiloissa! Pääset työskentelemään lämminhenkisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössä sekä kartuttamaan kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Saat työn aloituksen yhteydessä kunnollisen ja kattavan perehdytyksen, joka toteutetaan rauhallisena parityöskentelynä. Rekrytointiprosessi hoituu sutjakasti ja vaivattomasti MediPowerin kautta. Haastattelut järjestämme turvallisesti etäyhteydellä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa meille helposti viestimuotoisen hakemuksen vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444306
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere, Ylöjärvi