(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätöihin, Saga Kaskenniitty ja Kaskenpuisto
Saga-palvelutalot

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Korkealuokkaista palveluasumista ikäihmisille

Saga Turun talot, Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoavat korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaajia, toimisto-, siivous- sekä ravintolatyöntekijöitä. Saga talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa. Taloissa on yhteensä 334 asuntoa.

Lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita kesätöihin

Haemme nyt taloihimme iloista ja ammattitaitoista lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa kesätöihin. Työ alkaa viimeistään 1.6.2021. Työ on 3-vuorotyötä, painoittuen kuitenkin aamu-ja iltavuoroon.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai ainakin osittain suoritettuja opintoja
  • tartuntatautilain edellytykset täyttävää rokotussuojaa
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!   

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden kauniissa  työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.Työntekijöillämme on mahdollisuus käyttää talojen kuntosaleja sekä sauna-ja allasosastoa vapaa-aikanaan. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta?

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 28.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Maria Gustafsson, maria.gustafsson@sagacare.fi.

Saga-palvelutalot tarjoavat ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin ja hammaslääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä yksitoista Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella ja Lahdessa. Saga on savuton työpaikka.