Lähihoitajia kesätöihin Pikku-Huopalahteen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija! Ovatko kesän työt sinulla vielä hakusessa? Mikäli kyllä, niin kannattaa lukea tämä loppuun!

Haemme nyt Helsingin Pikku-Huopalahteen hyvien yhteyksien varrella sijaitsevaan, arvostettuun ikäihmisten asumispalvelukeskukseen lähihoitajia kesätöihin! Töiden aloitus ja lopetuspäivämäärät ovat joustavat. Lisäksi myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, ja voit tehdä toiveesi mukaan aamua, iltaa tai jopa öitä.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva Miina Sillanpään säätiöön kuuluva asumispalvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti erilaisia asumispalveluita virkistyslomista ja kevyesti tuetusta itsenäisemmästä asumisesta aina ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutuspalveluihin saakka.

Asukkaita autetaan tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja lähihoitajan työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa auttaminen sekä kuntoutusaktiviteetit. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa. Työ on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä. Työskentely on joustavaa ja voit esittää toiveita vuoroja koskien, joita haluaisit tehdä.

Toivomme:

Voit olla valmistunut lähihoitaja tai vielä opiskelija! Opiskelijoilta edellytämme sitä, että opinnoista on suoritettuna vähintään 2/3 opinnoista, eli vähintään 120 osaamispistettä (osp).

Aiempi työkokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta tai palvelutaloympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Lääkelupia ei tarvitse olla suoritettuna.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan kesäsijaisuuden viihtyisässä, arvostetussa palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet ja autolliselle autopaikka tarjolla. Hyvä työporukka, mukavat esimiehet ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat merkityksellisen ja mukavan työviikon. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen ja työtiimisi on aina tukenasi. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja tarjoamme sinulle työstäsi hyvän korvauksen! Lisäksi MediPowerin oma tiimi on myös koko työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa, ja autamme aina, kun sinulla on jotain mielesi päällä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit kesäsijaisuudesta, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikat pikaisesti sopivien hoitajien löydyttyä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475430
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki