(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätöihin, Oulu
Posti Kotipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

osti Kotipalvelut on henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelujen kasvava ja kehittyvä toimija. Innokkaassa ja osaavassa tiimissämme työskentelee tällä hetkellä jo yli 500 kotihoidon ja terveysalan ammattilaista. Kasvamme ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Rakennamme rohkeasti uusia palvelumalleja ja toimintatapoja etähoivassa ja uusien teknologioiden avulla.

 

Asiakas on tekemisemme ytimessä – mahdollistamme heille itsenäisen, turvallisen ja mielekkään arjen. Meiltä asiakas saa kotiin tarvitsemansa palvelut kerralla. Varmistamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut vahvan osaamisemme, uusien toimintatapojemme ja tiimimme yhteistyön kautta. Liity kasvavaan joukkoomme ja tule tekemään yhdessä asiakkaillemme sujuva arki!

 

Etsimme pirteään porukkaamme

 

kesätyöntekijöitä

 

kotihoitoon Ouluun.

 

Vaatimuksena on lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutus. Palkkaamme mielellämme myös opiskelijoita, joilla on tarvittava määrä opintopisteitä suoritettuna lääkehoidon toteuttamista varten. 

 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-21 välillä. Oma auto on plussaa, mutta pyöräileviäkin hoitajia voidaan palkata.

Kaikki asiakkaamme ovat yhden hoitajan avustettavia, joten työ on itsenäistä. Hoitajan työnkuva on lähinnä ravitsemuksessa, hygieniassa ja lääkehoidossa avustamista. Siivoustyöt eivät kuulu hoitajille.

 

Tässäpä olisi tarjolla siis kiva kesätyö rennossa työporukassa ja ihanien asiakkaiden parissa.  

 

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: tanja.reinikka@posti.com. Hakemukset Postin rekrytointijärjestelmän kautta 17.2.2019 mennessä Posti Kotipalvelut avoimet työpaikat https://minun.posti.fi/kotipalvelut/kotipalveluiden-avoimet-työpaikat