Lähihoitajia kesätöihin, Lahti & Heinola
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneille lähihoitajille olisi nyt tarjolla joustavia KESÄTÖITÄ! Haemme asiakasorganisaatiollemme Lahteen ja Heinolaan useampia lähihoitajia kesäsijaisuuksiin kesä-elokuulle 2021. Työn voi sopimuksen mukaan aloittaa halutessaan jo toukokuussa ja sijaisuutta voi myös mahdollisesti jatkaa syyskuulle. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohteet ovat ikäihmisille suunnattuja palvelutaloja tai palveluasumisen yksiköitä Heinolassa ja Lahdessa. Lähihoitaja työllistyy yhteen yksikköön, joten työ ei ole liikkuvaa. Sekä Heinolan että Lahden palvelutalot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä. Talojen asukaspaikkojen määrä riippuu yksiköstä.

Palvelutaloissa on kevyemmän palveluasumisen sekä myös tehostetun palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia. Lähihoitajan työhön kuuluu palveluasumisen ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Palvelutaloissa tarjotaan tehostetun asumisen asukkaille ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi toivomme, että 3-vuorotyö sopii sinulle. 2-vuorotyöstä kiinnostuneet otetaan kuitenkin myös huomioon haussa.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3-osaa opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija! On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan myös eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut vanhustyöstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen kesäsijaisuuden joko ihanassa Heinolan pikkukaupungissa tai Lahdessa! Tarvittaessa sinulle voidaan myös järjestää asunto kesäsijaisuuden ajaksi Heinolasta tai Lahdesta, jos sinulla ei ole majoittumismahdollisuutta lähiseudulla. 

Tässä sijaisuudessa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt kesäsijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulla kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä! Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä kesätyöstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan kesäsijaisuudet heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448031
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Lahti