(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesätöihin Lahden alueelle
Posti Kotipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Posti Kotipalvelut on henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelujen kasvava ja kehittyvä toimija. Innokkaassa ja osaavassa tiimissämme työskentelee tällä hetkellä jo yli 500 kotihoidon ja terveysalan ammattilaista. Kasvamme ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Rakennamme rohkeasti uusia palvelumalleja ja toimintatapoja etähoivassa ja uusien teknologioiden avulla.

Asiakas on tekemisemme ytimessä – mahdollistamme heille itsenäisen, turvallisen ja mielekkään arjen. Meiltä asiakas saa kotiin tarvitsemansa palvelut kerralla. Varmistamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut vahvan osaamisemme, uusien toimintatapojemme ja tiimimme yhteistyön kautta. Liity kasvavaan joukkoomme ja tule tekemään yhdessä asiakkaillemme sujuva arki!

 

Haemme lähihoitajia kesätyöhön Lahden alueelle

 

Lähihoitajana kotipalveluissa olet tärkeä henkilö asiakkaan arjessa ja varmistat päivittäin turvallisen arjen jatkumisen hänen omassa kodissaan. Hoidat ja avustat omassa kodissaan asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoidollisista tehtävistä palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Toimit yhteistyössä asiakkaan muiden hoitavien tahojen ja läheisten kanssa.

 

Sinulla on

 • Lähihoitajan tutkinto tai muu sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto
 • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen ja ihmislähtöinen asenne hoitotyöhön
 • Reipas ja asiakaslähtöinen työote ja luotettavuutta ja joustavuutta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aito halu tehdä merkityksellistä työtä asiakkaiden kodeissa
 • Sujuva suomen kielen taito ja ajokortti
 • Voimassa oleva Love (Lop) lääkehoidon koulutus eduksi, mutta voit myös suorittaa Love-koulutuksen aloitettuasi meillä

 

Me tarjoammme

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja innostavan tiimimme tuen
 • Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
 • Ammattitaitoa vahvistavaa koulutusta
 • Ison organisaation kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi ja modernit työvälineet ja työympäristön
 • Työsuhde-edut, kuten työterveyspalvelut, liikuntaetu, työhyvinvointisäätiön tapahtumat, tuettu lounasetu, loma-asuntojen vuokraus ja yhteistyökumppaneiden alennukset

 

Posti Kotipalveluissa teet merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, missä pääset näkemään asiakkaidemme aidon ilon päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Olemme inspiroiva työpaikka – pääset kannustavaan tiimiin, jossa on vahva tekemisen meininki ja aito halu onnistua yhdessä.

 

Olemme ajanhermolla oleva kotipalveluiden toimija. Posti Kotipalveluissa pääset oppimaan ja kehittymään kasvumme mukana ja vaikuttamaan tapoihimme toimia ja tehdä asioita. Keskitymme palvelujemme laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja ammattiosaamiseemme. Työsi mahdollistaa hyvä perehdyttäminen, valmentava johtaminen ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Meillä sinulla on omat pysyvät asiakkaat sekä aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiiminvetäjä Kaisa Kauppinen kaisa.kauppinen@posti.com, Puh. 050 3384365, Tiiminvetäjä Sari Leinonen, sari.leinonen@posti.com, Puh. 0504768456

 

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 14.4.2019 mennessä Posti Kotipalvelut avoimet työpaikat https://minun.posti.fi/kotipalvelut/kotipalveluiden-avoimet-työpaikat

 

Hae tehtävää pian, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.