(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesälomasijaisuuksin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Esperi Hoitokoti Pappilankoti on ympärivuorokautisesti toimiva 15-paikkainen koti kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille Joutsenossa, Lappeenrannassa. Viihtyisä Pappilankoti toimii yksikerroksisessa kodikkaasti sisustetussa talossa, jossa jokaisella asukkaalla on oma huone sekä kaikkien käytössä olevat viihtyisät yhteiset tilat. Asumisyksikön kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee päivätoimintatupa, joka tarjoaa kuntouttavaa päivätoimintaa ja pienimuotoista työtoimintaa viitenä päivänä viikossa. Päivätoimintaa järjestetään myös talon ulkopuolelta tuleville asiakkaille. Pääasiassa asukkaat ovat kehitysvammaisia, jotka ovat muuttaneet laitoksista omaan kotikuntaan, tai kotoa iäkkäiden vanhempien luota muuttaneita.

Haemme ahkeria ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA koko- tai osa-aikaisiksi, määräaikaisiin työsuhteisiin kesänlomasijaisuuksiin ajaksi 1.6.2018 – 31.8.2018. Työ on luonteeltaan joko päivätyötä tai 3-vuorotyötä.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä sekä lääkehoitoa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta kehitysvammaisten hoitotyöhön, lämminhenkistä ja iloista työotetta sekä halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Anita Kononen p. 046 9230 691 tai anita.kononen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 25.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.