(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kesälomansijaisuuksiin
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme nyt 

LÄHIHOITAJIEN KESÄLOMANSIJAISIA

Viitasaarella, Konnevedellä sekä Jyväskylässä sijaiseviin palvelukoteihimme, eri mittaisin kesälomansijaisuuksiin kesälle 2019. 

Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa ja asukkaamme saavat asua kodissamme elämänsä loppuun saakka. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä. 

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai olet juuri lähihoitajaksi valmistumassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhusten hoitotyöstä ja joko ammatillista tai harrastuksissa hankittua osaamista kuntouttavan virike- ja päivätoiminnan toteuttamiseksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Aikaisempi työkokemus saattohoidon parista, hygieniapassi, käydyt lääkehoidon opinnot sekä voimassa oleva EA-kortti katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Työpaikkamme on savuton. 

Hakemuksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan mihin palvelukotiin/-koteihin haet työskentelemään.

Tervetuloa kesätöihin!