(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Hoivakoti Puuvillassa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Hoivakoti sijaitsee Vanhan Kutomon upeassa tehdasmiljöössä, Forssan sydämessä. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon sekä harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme Hoivakoti Puuvillaan ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteesen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että osallistua yksikön toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperillä saat ison yrityksen henkilöstöedut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kirsi Tuomola, p. 050 505 0111 tai kirsi.tuomola@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 30.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.