(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Esperi Koti Popliini tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kodissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden, mikä takaa kuntoutujalle henkilökohtaisen tuen ja turvallisuuden kodinomaisessa ympäristössä. Asukkaille annetaan ohjausta yksilöllisen tarpeen ja asukkaan toimintakyvyn mukaisesti ja he osallistuvat yhdessä kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin. Hoitokoti Popliini toimii Esperin ikäihmisten hoivakotien kanssa samassa kiinteistössä. Yksiköt sijaitsevat Vanhan Kutomon upeassa tehdasmiljöössä, Forssan sydämessä.

Haemme Hoitokoti Popliiniin ahkeria ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen arjen askareissa. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa. Osallistut myös toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Pidämme tärkeänä kiinnostusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn uusissa, viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ann-Mari Huiko, 050 325 0065, ann-mari.huiko@esperi.fi


Haku päättyy 30.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.