(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Esperi Hoivakoti Vehkahovi avautui Haminaan kauniille paikalle meren läheisyyteen Poitsilaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa sekä kevythoivaa ikäihmisille. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue, jossa nautitaan yhteisistä hetkistä ja ulkoilusta.

Esperi Hoivakoti Kolmisointu sijaitsee Haminassa Saviniemen kaupunginosassa rauhallisessa ympäristössä. Kolmisoinnun ikääntyneiden hoivayksiköt Hoivapuisto ja Hoivaranta ovat ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköitä. Hoivakoti Kolmisointu mahdollistaa virikkeellisen ja jokaisen asukkaan yksilöllisen toimintakyvyn huomioivan elämän turvallisessa, toimivassa ja visuaalisesti viehättävässä ympäristössä.

Haemme Haminan hoivakoteihin reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä hoitotyötä osana ammattitaitoista tiimiämme.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Kirsi Roininen, p. 050 9111243 tai kirsi.roininen@esperi.fi. tai Katja Korjus, p.050 5648703, katja.korjus@esperi.fiHakuaika päättyy 31.07.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.