(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Hoitajat ovat aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Hoivakodissa on myös lyhytaikaispaikkoja tilapäistä hoitoa tarvitseville. Hoivakodissa on 20 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa. Lisäksi talossa on kahdeksan erillistä vuokrayksiötä, eli palveluasuntoa itsenäisesti asuville asukkaille.

Haemme Loviisan Ulrikaan LÄHIHOITAJIA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtävinä ovat asukkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä.

Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niina Mäkinen, puh. 040 0903 038 tai niina.makinen@esperi.fi


Haku päättyy 28.06.2018.Esperi on savuton työpaikka.