(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Lähihoitajia keikkatyöhön Kouvolassa sijaitsevaan vammaisille suunnattuun tehostettuun palveluasumisyksikköön. 

Odotamme hakijalta Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä ja hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kelpuutamme myös hakijat jotka ovat vielä opiskelijoita. Työ on erittäin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Itsenäinen ote työhön sekä halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan ovat tärkeässä asemassa tässä työssä. 

Mikäli olet vastuuntuntoinen tekijä, joka haluaa itse päättää työajoistaan, haethan tehtävää mahdollisimman pikaisesti sivujemme kautta. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.