(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Esperi Hoivakoti Vivian on syksyllä 2016 Ylöjärvelle avautunut ikäihmisten ja muistisairaiden asumispalveluyksikkö. Hoivakoti tarjoaa kodin 30:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakoti sijaitsee Vuorentaustan viihtyisällä omakotitaloalueella.

Haemme Hoivakoti Vivianiin LÄHIHOITAJIA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ ovat luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian. Keikkatyöntekijöillä on mahdollisuus tehdä keikkatyötä myös muissa Esperin Ylöjärven yksiköissä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Otamme kuitenkin huomioon myös lähi- ja sairaanhoitajaopiskelijat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Krista Ojala, p.050 3474680 tai krista.ojala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 1.5.2018 tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.