(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme eri kohteisiimme Turkuun lähihoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin! Toivomme, että olet valmistunut tai vähintään opiskelujesi loppuvaiheessa.

Tarjolla on keikkatyötä kotihoidossa, palvelutaloissa ja vammaisyksiköissä. Hyvälle tekijälle voi olla luvassa pidempiaikaisia sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi.

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme työntekijältämme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä reipasta, iloista asennetta työntekoon! Lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotesuoja katsotaan hakijalla isoksi eduksi!

Täytä hakemus sivuillamme jo tänään, niin otamme sinuun yhteyttä! Lisää tietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717