(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme eri kohteisiin Turkuun ja sen lähiympäristöön keikkatöihin ja sijaisuuksiin lähihoitajia. Toivomme, että olet valmistunut tai ainakin opiskelujen loppuvaiheessa.

Tarjolla on keikkatyötä kotihoidossa, palvelutaloissa, asumisyksiköissä ja vuodeosastoilla. Hyvälle tekijälle voi olla luvassa pidempiaikaisia sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi.

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä, sekä vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalla tulee myös olla päivitetyt elvytystaidot. Eduksi katsotaan myös potilastietojärjestelmän tuntemus.

Toivomme työntekijältämme:

- lähihoitajan tutkintoa ja olet Terhikki-rekisterissä
- hyvät sosiaaliset taidot
- hyvät atk-taidot  
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
- lääkeluvat sekä rokotteet plussaa
- olet luotettava, suoraselkäinen ja asiakaspalvelu 10 +

Täytä hakemus sivuillamme. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.