(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Tervoon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajia keikkatyöhön. Tämä pienehkö hoivakoti tarjoaa kodinomaista palveluasumista 27:lle ikäihmiselle, joille mahdollistetaan hyvinvointia tukeva ja oman näköinen arki päivittäisen tuen avulla. Keikkatyössä voit vaikuttaa tuleviin työvuoroihisi, työtuntimäärääsi ja halutessasi sinulle aukeaa mahdollisuus työllistyä kohteeseen jopa vakituisesti!

Työnkuvaus: 

Kohde tarjoaa kevyttä tuettua asumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Tässä lämminhenkisessä yksikössä tehdäänkin töitä potilaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä, potilaan arjen tukemista ja lääkehoidosta huolehtimista.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut ja Valviran laillistama lähihoitaja, jolla on potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Voimassaolevat lääkeluvat ja kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan työnhakijan eduksi, mutta tärkeintä on innostunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan!

Tarjoamme:

Keikkatyön kautta pääset työskentelemään osana lämminhenkistä ja tiivistä työyhteisöä, jossa työpanostasi arvostetaan. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024