(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Riihimäelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Lähihoitajia keikkatyöhön Riihimäelle. Ensisijaisesti tarjolla keikkaa kotihoidossa Riihimäen alueella, mutta myös keikat palvelukoteihin mahdollisia. 

Odotamme hakijalta Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä ja hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kelpuutamme myös hakijat jotka ovat vielä opiskelijoita. Työ on erittäin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Hakijan tulisi myös kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata priorisoida päivän tehtäviä. Ajokortista on hyötyä tässä työssä, mutta ei ole pakollinen.

Mikäli olet vastuuntuntoinen tekijä, joka haluaa itse päättää työajoistaan, haethan tehtävää mahdollisimman pikaisesti sivujemme kautta. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.