(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Asiakkaamme on pirkanmaalainen, 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Yritys tarjoaa monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluitaan kaiken ikäisille Pirkanmaan alueella. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 50 hoivapalvelualan ammattilaista.


Etsimme nyt asiakkaamme kasvavaan joukkoon osaavia

LÄHIHOITAJIA 

eri mittaisiin keikkatöihin!


Tehtävä on pääasiassa hyvin itsenäistä kotikäyntityötä. Hoitajan työssä lähtökohtana on ihmisten auttaminen, ja työ onkin erittäin asiakaslähtöistä. Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa joustavia ja palveluhenkisiä joukkuepelaajia, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua ja intoa oppia uusia asioita ja kehittää itseään alalla. 

Valittavalta henkilöltä edellytetään kuntouttavaa hoitotyöotetta ja kykyä toimia kokonaisvaltaisesti eri hoitotyölinjoilla. 

Odotamme hakijalta myös

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • voimassa olevaa LOP-koulutusta
  • suotavaa olisi voimassa oleva tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja
  • hygieniapassia ja EA1-koulutusta

Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa (2/3 osaa tutkinnosta suoritettuna) oleva opiskelija, jolla on palava halu päästä käsiksi käytännön töihin. Työssä liikutaan Tampereen ja lähikuntien alueella, joten ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työnteon kannalta toivottavia.

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti arkisin ja viikonloppuisin, sekä ilta- että päiväaikaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalveluiden työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Elisa Häklille arkisin klo 8-16, p. 044 740 4502.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=649 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.