(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön, Päijät-Häme
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme nyt porukkaamme lisää amjmattitaitoisia ja ahkeria lähihoitajia! Oletko valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä toimimaan ehdottoman tärkeän työn parissa? Voit olla jo alan konkari tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa, sillä ei ole tässä tehtävässä merkitystä.

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään yksityisille ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Kohteet sijaitsevat Päijät-Hämeen alueella ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet, joissa työskennellä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat lähihoitajan perushoidolliset tehtävät kohteen tarpeita mukaillen, asukaskunnan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja potilaan kohtaaminen. Vaihtoehtoisesti saat halutessasi mahdollisuuden työskennellä samassa yksikössä koko ajan. 

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Palkkauksemme on korkeampi kuin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen palkkaus, jonka päälle saat tietenki työehtosopimuksen mukaiset lisät ja lomakorvauksen. Pääset myös itse vaikuttamaan tuleviin työvuoroihisi ja työtuntimäärääsi.  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia ja Ellen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024