(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme pääkaupunkiseudun alueelle lähihoitajia keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin! Toivomme, että olet valmistunut lähihoitaja tai vähintään opiskelujesi loppuvaiheessa.

Työnkuvaus:

Tarjolla on työtä yksityisissä palvelutaloissa vanhus- ja vammaispuolella ja hyvälle tekijälle voi olla luvassa pidempiaikaisiakin sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse työaikoihisi! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä sekä lain vaatimaa rokotesuojaa. Toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Lisäksi ennen kaikkea oma positiivinen asenne työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tässä työssä iso plussa! 

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme. Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja mitä toivoisit työltäsi! 

Lisätietoja tarvittaessa: HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.