Lähihoitajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme kohteisiimme pk-seudulla lähihoitajia keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin! Toivomme, että olet valmistunut lähihoitaja tai vähintään opiskelujesi loppuvaiheessa.

Tarjolla on työtä yksityisissä palvelutaloissa vanhus- ja vammaispuolella ja hyvälle tekijälle voi olla luvassa pidempiaikaisiakin sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse työaikoihisi!

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä sekä lain vaatimaa rokotesuojaa. Eduksi katsotaan  potilastietojärjestelmän tuntemus sekä lääkeluvat. Toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä!

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme. Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja mitä toivoisit työltäsi! Lisätietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1201134
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa