(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme kohteisiimme pk-seudulla lähihoitajia keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin! Toivomme, että olet valmistunut lähihoitaja tai vähintään opiskelujesi loppuvaiheessa.

Tarjolla on työtä yksityisissä Palvelutaloissa vanhus- ja vammaispuolella ja hyvälle tekijälle voi olla luvassa pidempiaikaisiakin sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse työaikoihisi!

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä. Eduksi katsotaan myös potilastietojärjestelmän tuntemus sekä lainmukaiset rokotteet ja lääkeluvat.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakulomake alla olevasta linkistä! Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja mitä toivoisit työltäsi!

Toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä!

Mikäli edellä mainitut ehdot täyttyvät osaltasi, täytä hakemus sivuillamme jo tänään! Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila puh. 040 585 5717

Avainsanat: lähihoitaja, keikkatyö, sijaisuus, hoitotyö, sote, ohjaaja, 3-vuorotyö, palkkatyö, medi,