(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Mäntyharjuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2020

Etsimme nyt Mäntyharjulla sijaitsevaan yksikköömme lähihoitajaa keikkatyöhön. Kohde tarjoaa kodinomaista palveluasumista ja yksilöllistä hoitoa ikäihmisille. Tässä kohteessa pääset työskentelemään osana lämminhenkistä työtiimiä, jonka kanssa jakaa arkityössä syntyvät innostumiset ja onnistumiset!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä uudehko ikäihmisten kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Mäntyharjun keskustan läheisyydessä. Rauhallinen yksikkö tarjoaa asuinpaikkoja 41 asukkaalle ja kohteen ratkaisut tukevat ikäihmisten hyvää elämänlaatu sekä optimaalista hoivatyötä. Työnkuvaan kuuluu perushoitotyö sekä potilaan yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen. Kyseessä on 2-vuoro työ ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin työvuoroihisi sekä niiden pituuteen.

Toivomme:

Työn sujuvuuden kannalta toivomme, että sinulta löytyy aiempaa työkokemusta ikäihmisten perushoivasta ja kohtaamisesta. Mitä enemmän sinä nautit työstäsi, sitä paremmin se tyypillisesti sujuu!

Tarjoamme:

Keikkatyön kautta pääset tekemään vaihtelevia työtehtäviä rauhallisessa työympäristössä, jossa sinulle on tarjolla joustavat työajat. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä esittää palkkatoivomuksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024