Lähihoitajia keikkatyöhön Lappeenrantaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Oletko reipas lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan työaikoihin ja -määrään? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? Etsimme nyt Lappeenrannan alueelle lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin. 

Työnkuvaus:

Keikkatyössä kohteet saattavat vaihdella asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Pääasiassa vuoroja on tarjolla liikuntavammaisille tai ikäihmisille suunnatuissa palveluasumisyksiköissä. Keikkatyössä työvuorot, joita haluat tehdä ovat täysin sinun päätettävissäsi! Pääasiassa tarjolla on aamu- ja iltavuoroja, mutta toisinaan myös öitä ja välivuoroja. Töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluasumisyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys! Eniten merkitsee aktiivinen ja motivoitunut asenne. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa - olemmekin tavoitettavissa jokaisena arkipäivänä klo: 8-16 välisenä aikana. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä joustavasti, juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Vastaavasti voit jättää hakemuksesi helposti vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostilla. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja:

HR-trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550506
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta, Savitaipale