(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Kuusamoon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Etsimme nyt Kuusamon alueelle keikkatyöstä ja sijaisuuksista kiinnostuneita lähihoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita, jotka tekevät hoivatyötä suurella sydämellä. Mikäli kaipaat työurallesi hieman uusia tuulia, niin meillä voisi olla sinulle täydellinen työ! Liity mukaan Kuusamon keikkarinkiin ja tee satunnaisia vuoroja ikäihmisten tai vammaispuolen palvelutaloihin, silloin kun sinulle sopii tai voit työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin kauttamme.

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään yksityisiin ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Kohteet sijaitsevat Kuusamon alueella. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäväsi tulevat vaihtelemaan kohteiden mukaisesti, kuitenkin aina suhteessa sinun omaan osaamiseesi. Keikkatyön kautta pääset laajentamaan näkökulmaasi hoiva-alan arjesta ja toteuttamaan omalta osaltasi turvallista ja terveyttä edistävään hoivatyötä.

Hakijalta edellytämme:

Me haluamme saada tiimiimme työntekijöitä, joilta löytyy lähihoidon osaamisen lisäksi positiivinen asenne ja tunnollinen työote. Mitä innostuneempi olet omasta työstäsi, sitä todennäköisemmin myös nautit siitä. Toivommekin että saamme joukkoomme juuri teitä - omasta työstään nauttivia superhoitajia.  

MediPower tarjoaa:

Meillä MediPowerilla tukenasi on iloinen ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä kilpailukykyisen korvauksen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024