(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön, Kuopio
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa tai lähihoidon opiskelijaa joustavasti sovittaviin keikkatöihin. Tämä hoivakoti tarjoaa kodinomaista palveluasumista 47:lle ikäihmiselle, joille mahdollistetaan hyvinvointia tukeva ja oman näköinen arki päivittäisen tuen avulla. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja kyseessä on 2-vuorotyö. Työvuoroihisi pääset itse vaikuttamaan ja tarjolla on halutessasi jopa täydet tunnit!

Työnkuvaus: 

Kohde tarjoaa kevyttä tuettua asumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Tässä lämminhenkisessä yksikössä tehdäänkin töitä potilaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä ja asiakkaiden arjen tukemista. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä, niin asukkaiden kuin myös työtiimisi ja omaisten kanssa, joten hyville vuorovaikutustaidoille tulee varmasti käyttöä. 

Tarjoamme:

Tässä yksikössä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti puhelinsoiton päässä!

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779