Lähihoitajia keikkatyöhön, Kuopio
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Oletko innokas ja työtäsi rakastava lähihoitaja? Haluaisitko päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi tärkeän työn parissa? Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sopiva työpaikka juuri sinulle! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään yksityisille ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Kohteet sijaitsevat ympäri Kuopiota ja pääsetkin itse vaikuttamaan siihen, missä töitäsi teet. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tällä hetkellä vuoroja on tarjolla ikäihmisten palvelutalossa, mutta myöhemmin mahdollisesti myös muuallakin.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Myös voimassa olevat lääkeluvat tulisi sinulta löytyä. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino
p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374129
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio