(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön kehyskuntiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme lähihoitajia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin Uudenmaan alueelle, erityisesti alueille Järvenpää, Kerava ja Tuusula sekä Lohja. Halutessasi voit työskennellä myös muilla paikkakunnilla Pk-seudulla. 

Kohteemme ovat yksityisiä Palvelutaloja, vanhus- sekä vammaispuolella. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse työaikoihisi!

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.  Lisäksi toivotaan hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan myös potilastietojärjestelmän tuntemus. 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakulomake alla olevasta linkistä! 

Toivomme työntekijältämme:

- lähihoitajan tutkintoa Valviran laillistusta
- hyvät sosiaaliset taidot 
- hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa 
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
- lääkeluvat plussaa 
- olet luotettava, suoraselkäinen ja asiakaspalvelu 10 +

Jos edellä mainitut kriteerit täyttyvät osaltasi, täytä hakemus sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.