(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön Kangasniemelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajia, lähihoidon opiskelijoita tai hoiva-avustajia keikkatöihin. Tämä juuri valmistunut moderni hoivakoti tarjoaa optimaaliset tehostetun palveluasumisen tilat 25:lle ikäihmiselle, joille mahdollistetaan kotoinen ja turvallinen arki, päivittäisen tuen avulla. Kyseessä on 2-vuorotyö keikkatyöntekijänä pääset kuitenkin vaikuttamaan omaan työtuntimäärääsi ja sovittaviin työvuoroihin!

Työnkuvaus: 

Kohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu päivittäisiä perushoidollisia toimia sekä potilaan arjen tukemista kuntouttavalla työotteella ja hyvällä mielellä.

Toivomme:

Toivomme että sinulta löytyy potilaslähtöinen ote hoitotyöhön ja kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan työnhakijan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin innostunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan!

Tarjoamme:

Tässä uudessa kohteessa pääset työskentelemään selkeässä ja siistissä työympäristöstä, joka on suunniteltu tukemaan optimaalista hoitotyötä. Ympärilläsi on myös lämminhenkinen työtiimi, jonka apuun voit luottaa tarpeen vaatiessa. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024