Lähihoitajia keikkatyöhön Juukan alueelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Haluaisitko rakentaa itse oman työkalenterisi tai tehdä satunnaisia vuoroja opintojen tai toisen työn ohella? Keikkatyön kautta se on mahdollista! Etsimme nyt lähihoitajia tai hoiva-alan opiskelijoita keikkatyöhön Juukan alueelle. Tällä hetkellä suurin tarve on ikäihmisten palveluasumisen parissa ja keikkatyövuoroja onkin välittömästi tarjolla.  

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohteena on pienehkö ikäihmisten palveluasumisen yksikkö, jossa asiakaskuntaan kuuluu muisti- ja monisairaita asiakkaita. Kohteen arvoihin kuuluu turvallisen ja yksilöllisen arkiasumisen toteuttaminen, jossa niin asiakkaiden kuin myös henkilöstön hyvinvointi on etusijalla. 

Lähihoitajan työ pitää sisällään perushoidollisia töitä, viriketoimintaa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja huolenpitoa. Keikkaluontoisessa työssä lähihoitaja saa itse päättää vuorot, joihin sitoutuu! Työ on pääasiallisesti 2-vuorotyötä.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija, jolla on opinnoista vähintään 120 osp (LH-opinnot) tai 60 op (SH-opinnot) suoritettuna. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia. Kaikista tärkeintä onkin avoin sekä reipas asenne hoitotyöhön ja erilaisten ihmisten ja tilanteiden kohtaamiseen.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon ja aloituspäivämäärään. Keikkatyössä saat päättää työaikasi täysin! Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Lisäksi MediPowerin oma tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta! Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Miten haku etenee:

Täytä hakemus sivuillamme tai vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 740 0024 Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi, kokemuksestasi ja palkkatoiveestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447234
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Juuka