(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikkatyöhön, Hämeenlinna
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Etsimme nyt työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön Hämeenlinnaan! Voit olla jo alan kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella oleva hoitaja. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan tässä huomioon, sillä positiivinen ja reipas asenne ratkaisee!

Työnkuvaus:

Tällä hetkellä satunnaisia keikkavuoroja on tarjolla yksityisessä muistisairaiden ikäihmisten palvelutalossa. Kohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, joten sinun on mahdollista tehdä vuoroja aamuisin, iltaisin sekä halutessasi myös öisin. Myöhäisemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin kohteisiin toiveidesi mukaan. 

Tarjoamme:

Me MediPowerilla arvostamme työtäsi ja haluammekin maksaa siitä kilpailukykyisen palkan. Saat oivan tilaisuuden kerryttää oman työn tai opiskeluiden ohessa lisätienestiä sinulle itsellesi sopivalla tavalla. Samalla saat haalittua itsellesi arvokasta työkokemusta ja kehittää omaa osaamistasi. 

Arvostamme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta sekä voimassa olevaa rokotussuojaa. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät pakolliset. Myös aiemmasta työkokemuksesta muistisairaiden parista on hyötyä, mutta sekään ei ole välttämätöntä, sillä tekemällä oppii

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660