Lähihoitajia keikkatöihin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Validia etsii tiimiinsä LÄHIHOITAJIA keikkatöihin ja tuurauksiin tehostetun palveluasumisen yksikköön Kouvolaan.

Sinulla tulee olemaan Asumisyksikössä eri ikäisiä asiakkaita hyvin erilaisista lähtökohdista. Heillä voi olla erilaisia liikuntavammoja, aivovammoja tai muita tapaturmaisesti aiheutuneita vammoja. Asiakkaina on henkilöitä, jotka tarvitsevat vain vähän avustusta, mutta myös sänkypotilaita.

Sinulta löytyy Valviran rekisteröinti, hygieniapassi, EA1-koulutus sekä sujuva suomen kielen taito. Kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksesi. Sinä olet oma-aloitteinen ja reipas tekijä ja suhtaudut innolla hoitotyön tekemiseen. Sinä tulet olemaan osa tiimiä, joka tekee yötäpäivää paljon töitä asiakkaidensa eteen. Olethan siis tiimityöskentelijä, jolla on valmiudet työskennellä tehokkaasti myös itsenäisesti. Sinulla on vahvat asiakaspalvelutaidot ja kyky työskennellä ihmisten kanssa, sillä asiakkaat ovat työmme suola. 

Kyseessä on 3-vuorotyö. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Sinä työllistyt asiakkaallemme työsuhteeseen Amikon kautta. Sinä voit hakea tätä paikkaa jos olet jo alan ammattilainen, tai jos olet opiskelija, ja sinulla on 2/3 opinnoista suoritettuna.

Mikäli koet lähihoitajan keikkatöiden olevan sinua varten, hae paikkaa sivuillamme www.amiko.fi. Kerro hakemuksessasi, millaisia työtunteja pystyt tekemään. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447600
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Kouvola