(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia keikka- ja tuntiyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Esperin Palvelukeskus Päivälehto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, päivä- ja työtoimintaa sekä avohuollon ohjausta pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille. Asukaspaikkoja on 26. Palvelukeskus sijaitsee Hartolan keskustan tuntumassa. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan palvelukodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vammaistyön ammattilaisia, jotka toteuttavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Haemme Palvelukeskus Päivälehtoon LÄHIHOITAJIA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön tai osa-aikaisiksi toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai vastaavia opintoja, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme myös aiempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tehtävänäsi on vastata kehitysvammaisten asukkaiden fyysisestä-, psyykkisestä- ja sosiaalisesta hyvinvoinnista ja niiden ylläpidosta. Vuorossa tehtävä työ koostuu mm. asukkaiden ohjauksesta, kodinhoidollisista tehtävistä ja omahoitajuudesta. Lisäksi osallistut yksikön ja yrityksen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä laatutyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Johnson, heidi.johnson@esperi.fi tai p.050 9179964Hakuaika päättyy 31.07.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.