Lähihoitajia keikka- ja tuntityöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Esperi Care tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ja laadukasta palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Lisäksi tarjoamme hoidon tukena lääkäripalveluja.

Hoitokoti Hyrkin Puisto tarjoaa tehostettua asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille sekä ikääntyneille. Tarjoamme tehostetun palveluasumisen ohella myös palvelu-ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille.

Haemme ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA keikkalaisiksi ja tuntityöntekijöiksi toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia, mielenterveys-päihdepuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidosta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Minna Vuohelainen p.045-2016797 tai minna.vuohelainen@esperi.fi


Haku päättyy 25.05.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136022
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sastamala