(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia ja Sosionomeja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Etelä-Savon Mielenterveys Oy tuottaa kotiin annettavia palveluita mielenterveyskuntoutujille sekä 18-21 vuotiaille nuorille. Asiakkaat asuvat pääsääntöisesti omissa vuokra-asunnoissaan ja tuen määrästä riippuen kotikäyntejä/tapaamisia on 1-4 x viikossa. Tuetun asumisen palvelussa työskentelee tällä hetkellä sosionomeja sekä lähihoitajia. Tuetun asumisen palvelussa on käytössä 2 autoa ja työntekijöiden omat toimitilat sijaitsevat Hervannassa.

Haemme LÄHIHOITAJIA ja SOSIONOMEJA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Lisäksi haemme keikkalaisia ja/tai työntekijää, jolla mahdollisuus tehdä osa-aikaista työaikaa. Työt ovat luonteeltaan 1-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Sinulla tulee olla suoritettuna, tai olet juuri suorittamassa, mielenterveystyön osaamisala tai riittävä työkokemus mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Toivomme kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä kotiin tuotettavista palveluista. Kokemus nuorten sekä mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä sekä kaikki erityisosaaminen (nepsy, terapiakoulutus) katsotaan eduksi. Edellytämme voimassaolevaa ajokorttia. Omaa autoa ei tarvitse.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Jaana Rytilahti, p. 0440 292085 tai jaana.rytilahti@esperi.fi


Haku päättyy 15.8.2018


Esperi on Savuton Työpaikka.