(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia ja sairaanhoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Esperin Hoivakodit Kangasalla sijaitsevat kauniissa järvimaisemissa Pikonlinnan vanhan sairaalan kodikkaaksi remontoiduissa tiloissa. Tiloissa toimii tällä hetkellä yhteensä seitsemän Esperin ryhmäkotia, joissa on useita tehostetun palveluasumisen paikkoja. Toiminta perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön. Toimimme kuntouttavalla ja virikkeellisellä työotteella. Hoivakodit ovat turvallisia, lämminhenkisiä ja kodinomaisia hoitopaikkoja silloin, kun asuminen ei enää onnistu omassa kodissa tai palveluasunnossa.

Haemme Hoivakoti Linneaan reippaita LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävänäsi on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan/sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mari Kotkaslahti, 0452020338 tai mari.kotkaslahti@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 30.11.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.