Lähihoitajia ja sairaanhoitajia seniorikeskuksiin - Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen työ? Tule työskentelemään Helsingin seniorikeskuksiin ja samalla auttamaan Helsingin kaupungin henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Tässä tehtävässä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, millä Helsingin alueen seniorikeskuksista haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Työpiste voi vaihdella päivittäisen tarpeen mukaan.

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan työsuhteen. Voit työskennellä täydellä työajalla tai halutessasi osa-aikaisesti vaikkapa maanantaista keskiviikkoon. Työsuhteen kesto on vähintään 2kk tai 31.5.2021 saakka. Työ on päivä- tai kaksivuorotyötä ma-pe. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen! 

  • Työn kesto: Aloitus sopimuksen mukaan myös heti tai 1.12.2020 – 31.5.2021 asti
  • Työaika: 38,25 t/vk tai osa-aikatyö, päivätyö tai 2-vuorotyö ma-pe
  • Palkkaus: sairaanhoitaja 2765,74 €/kk, lähihoitaja 2392,71 €/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät 

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen, liikkuvan ja vaihtelevan työn
  • Hyvät työsuhde-edut (liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa 

Tarjoamme sinulle myös koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:

  • Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vanhustyöstä 

Onhan sinulla myös

  • Sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet tai olet terveydenhuoltoalan opiskelija
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
  • Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://www.seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

 
Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa.

Jos olet Seuren nykyinen työntekijä, sinun ei tarvitse täyttää työhakemusta. Keikkanetin tai OmaSeuren työvuoroista valitsemalla kaikki, löydät ’Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet’ ja yhdellä klikkauksella voit nopeasti ehdottaa itseäsi tähän sijaisuuteen. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Lue lisää täältä: https://www.seure.fi/kampanja/...

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae heti!


Hakemustasi odottaen 
Seurelaiset 

Mietitkö mikä on Apotti? Helsinki kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten johdosta Seure rekrytoi nyt Helsinkiin satoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot